Dagens tre kärlekar

Dagens kärlekar: Wasa kanel! GUD så gott! Provade kanelbrödet hos Jannie för första gången, sen var jag fast. MUMS! Och det som är så bra med det är att man inte behöver ha pålägg på det. Smör räcker (eh, bregott såklart. Det borde alla LÄTTA-fjantar lära sig. Bregott är äkta vara. Det och mycket mer kan du lära dig på hälsopedagogiken här i Bollnäs.)

Äh, det där skulle man kunna predika om i dagar, veckor, månader, ÅR!

Och vad är motargumentet? ”Det är ju så håååårt..”.

Eller ”Men asså, det finns vissa människor som inte ens kan ha Bregott i sin kyl för att det fryser!”

Eh ja, om man blandar ihop kyl och frys så kanske det blir så. Så jäkla FJANTIGT så jag vet inte vad.

 

 

Dagens andra kärlek: Lussebullar! Min älskling stod och bakade igår, och eftersom ingen av oss tycker om russin (Arbogadialekt eller Bollnäsdialekt är valfritt) så hade vi pärlsocker på! Gött blev det! Men det är det väl alltid med lussebullar? Gött alltså. Eller nej, inte i januari/februari när man har förätit sig på lussebullar och pepparkakor och julgodis. Men en sak man aldrig tröttnar på, när det gäller julmat, är julskinka! MUMS! Julskinka med senap skulle man ju kunna äta även under sommaren. Eller? Sommarskinka, det vore nåt det!

 

Den tredje kärleken är INTE något ätbart(!). Det är en fantastiskt fin fågelbur/ljuslykta/prydnadsgrej i sliten lantlig stil. Åh, jag är så kär i den! Jag köpte den på Majas Café för någon vecka sen. Och det var kärlek vid första ögonkastet! Men jag måste säga att det var en pärs att köpa den. En motsträvig flickvän gick hack i häl och talade om för mig att ”den passar inte in hos oss! Vi har inte sån där stil i våran lägenhet!”. Med de orden i bakhuvudet tänkte jag till ännu en gång. Nä, vem försöker jag lura? Jag gick med raska steg till kassan och betalade! Hoppsan, nu har jag visst köpt den här… Hur gick det till?

Nej, I will make it work om jag så ska göra om hela lägenheten. Den SKA passa in!

 


Kommentarer
Postat av: Den mtsträviga flickvännen

Den blir nog alldeles perfekt här hos oss! ;) :) <3

2010-11-29 @ 13:55:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0