Raggsockor

Go'kväll! Idag har mamma varit så himla snäll och skjutsat oss till Willys så att vi fått storhandla :)
Apropå världens snällaste mamma så har hon stickat världens skönaste sockor! Riktigt höga är de också, så man kan dra upp dem en bra bit. Värmer både fötter och ben! :) Passar riktigt bra nu i dessa kalla tider.

Just ja! Nu har hyresvärden varit här och fixat vår balkongdörr som var otät (eller ja, han var hit och konstaterade att det fattades en list och sen skickade han hit en annan kille som fixade det). Och den killen var så himla gullig alltså! Jag stod i köket och bakade bullar när han kom hit och skulle sätta dit listen, och då behövde han öppna balkongdörren i några sekunder, men innan det frågade han försynt "Är det okej om jag öppnar här eller är det något som kommer störa jäsningen av bullarna?" Haha, så himla gullig!

En tråkig nyhet; både jag, studievägledaren, receptionisten och rektorn på Komvux har räknat fel på poängen på mitt slutbetyg. Så nu blir det ingen högskolekurs i januari! Vafan! 50 poäng fattas det för att jag över huvud taget får söka till högskola. Usch, vad tråkigt. Jag som hade nästa år "säkrat" liksom. Men nu vet jag inte vad jag ska göra. Arbetslös? Jippie. Kanske kan söka en sen kurs till komvux då för att få ihop de där 50 jävla poängen.

Annars då? Tränade igår så idag går man som Halta Lotta. Redig träningsvärk! Men det gillas.

Ha en fin söndagkväll allihopa! (själv ska jag titta på mtv kl 20 där de sänder från EMA i Belfast).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0