FREDAG!

Önskar att rubriken var menad i glad ton. Men efter att ha pratat med Sara så ser det inte ljust ut för mig på arbetsförmedlings-fronten. Jag ska börja plugga i januari. Fram till dess då? Hade ju tänkt att man får pengar från försäkringskassan om man skriver in sig på ams. Men efter 3 månader? Då behöver jag ju inte det. Det är NU och fram till januari som jag behöver pengar. Suck.  Vi får se hur det blir! Jag ska åka ner och prata med dem idag iallafall. Skulle det vara så som Sara påstår så får jag väl hoppas att mina betyg kommer in på antagningen/studera snart så att jag kan söka några sena kurser. Annars får vi vara fattiga. Just det bryr jag mig inte så mycket om. Fattig kan jag vara, bara jag är det med min kärlek. Men julklappar! Som är så jävla viktigt. Jag har ALLTID köpt julklappar till familjen. Ska det ändras nu helt plötsligt? Vi får se.

Annars då? Idol ikväll! Wihoo! Det längtar vi efter. Idol och MOA. Min favorit :)

Såg imorse att jag gått ner 2 kg till. Det gillas! Verkligen. Men vad tas kilona från då? Tuttarna. Det blir bara mer och mer skinn. Too much information? Haha.

Nej, nu ska vi äta frukost och sen bege oss ner på stan, biblioteket och ams.
Provade mammas alla nagellack när jag var där i helgen. Här är en favorit! Kass bild, men färgen är grymt snygg i verkligheten!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0