Inställsam

Ja tack och amen. Var min bästa vän, du också. Det fixar jag.

Jag går in på en blogg och läser lite. Jag vet att personen som äger bloggen läser min blogg. Den här personen skriver på sin blogg att hon inte gillar när andra skriver älsko, pälski, älski, pälsk om sin pojkvän/flickvän. Detta VET jag att jag väldigt ofta gör. Emma får ofta heta älsk och älskipälski.
När jag läste om den här personens åsikter så tänkte jag "Ojdå, nej men det fixar vi!" och så fick Emma bli E istället. Jag vill ju att de som läser min blogg inte ska störa sig på något. Typ?

Exakt SÅ inställsam är jag.

En liknande grej hände ungefär samtidigt. Jag uppdaterar min Facebook-status med en text som handlar om Idol: Meen, gillade ju Nicholas jag :(

Till detta fick jag kommentaren: Tack för spoiler, haha :D ska precis titta på tv4play!

En sån här kommentar skiter jag totalt i och blir nästan arg. Ska jag skriva någon liten minneslapp till mig själv? "Skriv inte något på Facebook som har med något tv-program att göra, för det kan ju hända att vissa personer inte har sett det än." ? Varenda jäkla Facebook-nörd skriver ju om programmen medan de tittar på tv?! Haha. Nä, här är det faktiskt jag som har rätt. 

Tack för mig!
P.S, stör ni er på något så låt mig veta. D.S

Kommentarer
Postat av: juicy

HAHAHAHAHAHA vad roligt att jag tar åt mig åt det där älskipälskisullskitullski :D

2011-10-04 @ 18:08:02
URL: http://josefinet.blogg.se/
Postat av: juicy

Fast jag stör mig iofs inte på personen i sig, utan själva orden ;) Men du behöver inte ändra dig för mig rara du hehehe!

2011-10-04 @ 18:08:52
URL: http://josefinet.blogg.se/
Postat av: Svar till juicy-Joooosse:

Hahaha, vad snabbt du svarade! :D Nej nej, men alltså.. Hade det varit någon som jag själv stört mig på eller inte gillat så hade jag inte ändra, haha ;)

Fast problemet är ju att jag aldrig kallar Emma för Emma (bara när jag är arg), utan för Memmetelito men det är ju liksom "mitt" namn på henne som jag inte vill att andra ska lära sig att kalla henne, hahah! Så då blir det såna där älskipälski-namn :p hihi.

2011-10-04 @ 18:37:37
URL: http://filurilej.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag tycker inte man ska ändra på varken sig själv eller hur man skriver. Det är din blogg och det är du som bestämmer. Den som läser kan ju faktiskt välja att inte läsa om den stör sig så förbannat. ;)

/ S.

2011-10-04 @ 19:15:16
URL: http://scstenberg.blogg.se/
Postat av: juicy

Fast såna där namn stör jag mig inte på ;D

hahahah.. mohah

2011-10-05 @ 17:57:40
URL: http://josefinet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0