Klaga klaga klaga :D

Jaha ja, här ser jag på statistiken att det är några som är sugna på ett blogginlägg! Haha, här kommer det! :D (Tyvärr) ett bildlöst inlägg, men det funkar väl det också.

Idag har jag varit liiiite produktiv iallafall. Diskat, dammsugit, städat, tränat(!!) och duschat! Nämen oj, det där lät ju inte alls produktivt. Usch, man (jag) blir så lat och liksom får inget gjort om dagarna när man inte har något jobb eller skola att sköta. Man kan liksom gå upp när man vill, gå och lägga sig när man vill och göra vad man på dagarna (vilket oftast inte resulterar i bra saker.) Just nu har jag snöat in på Sims på facebook. Sims, sims, sims.. Inatt sov jag skitdåligt på grund av det där jäkla spelet. Jag drömde att jag skulle sälja miniatyrhus eller något sånt och man fick två åt gången men kunde bara sälja ett åt gången. Så varje gång jag hade sålt ett så vaknade jag och vred och vände och tänkte "Nu måste jag bestämma något som jag ska drömma om så att jag inte tvingas sälja fler hus, för det orkar jag fan inte!". Men det sket sig. Jag hatar när man har såna där ytliga drömmar, inte sover djupt och vaknar hela tiden.


Var var jag? Jo, jag har varit produktiv idag! Eller inte. Träningen känns bra iallafall! Idag körde jag hopprep, hantlar, knä-armhävningar och plankan. Funkar bra! Och min duktiga lilla puttinutti-älskipälski var ute och sprang (!!) riktigt länge. Hon kan ju göra sånt hon. Inte jag. Varför? Mina fötter. Jag hatar dom. Det räcker med att jag är ute och går en kvart så får jag benhinneinflammation som håller i sig i två veckor. Kul, två veckor sängliggandes. Är det inte benhinnorna så är det skavsår. Alltså, fan vad jag hatar mina fötter. Det ÄR inte skorna det beror på eftersom jag äger ganska många olika par. Sticker mina hälar ut för mycket eller vad är det frågan om? Om jag fick ändra EN sak på min kropp så skulle jag välja fötterna. Sen skiter väl jag i mina tunga hängpattar eller det örn-vinge-stora gäddhänget eller knölmagen. Det skiter jag i. Fixa mina fötter så att jag kan GÅ. Tack för mig!


Ikväll är det Bonde söker fru, jippie! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0