Kladdkaka

Nu har jag provsmakat kladdkakan. Och det var den godaste LCHF-kladdkaka jag har ätit. Har provat två andra innan denna och den här var bäst, tyckte jag. Den enklaste av dem alla med endast två ägg, 100 g smör, 100 g mörk choklad (jag använde en 70%-chokladkaka). Superenkelt! Tricket för en bra lchf-kladdis är att vispa äggen riktigt länge så att de blir fluffiga. Jag vispade mina ägg i 3 minuter (med elvisp). Innan man gör det så ska man smälta smöret och chokladen. När det är färdigt och äggen är vispade så vänder/rör man försiktigt ner chokladsmöret i äggen.



Serveras med vispad grädde! :)

Kommentarer
Postat av: Heine

måste testa! Grader i ugn och hur länge typ??

2011-09-18 @ 16:57:44
Postat av: juicy

Måste testa... fast INTE med 70% hah!

2011-09-20 @ 15:50:20
URL: http://josefinet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0