Make up remover - waterproof

Yes, då tänkte jag göra en liten resumé och betygsättning av några sminkborttagningar för vattenfast smink. Jag använder alltid vattenfast mascara och då är det bra att hitta en remover som effektivt kan få bort sminket. Det har blivit några olika varianter under åren, och nu tänkte jag betygsätta 4 stycken. Vi börjar med den (enligt mig) sämsta.
Niveas "Double effect eye make-up remover" hamnar längst ner på listan. För att få bort vattenfast mascara med denna får man nästan gnugga ihjäl sig. Så fort man satt bomullstussen med denna remover på så bränns det. Det känns som att man får syra eller något annat starkt medel i ansiktet. Riktigt ont gör det!

Priset ligger runt 40 kr i butik.

Betyg: 1 filur 
"De-maq expert" från L'oréal. Strukturen är geléaktig. Denna remover tar bort sminket hyfsat bra, men efteråt blir ögonen lite rinniga. Priset kan variera allt  ifrån 49 kr (på Rusta) till 80 kr (på Åhléns).

Betyg: 3 filurer!  En annan remover är Niveas "Gentle waterproof eye make-up remover". Den här använder jag just nu och den funkar inget vidare. Jo, den funkar, men när man tror att man fått bort all mascara så ser man att så är inte fallet. Det sista verkar liksom inte vilja gå att få bort. Den känns som en hudlotion i konsistensen/strukturen.
Priset ligger omkring 40 kr.

Betyg: 3 filurer.

Sist, och faktiskt bäst, är "Clean sensitive soothing sensation toner" från Garnier. Den tar effektivt bort vattenfast make up och funkar bara så himla bra! Tyvärr vet jag inte var den går att få tag på då jag brukade köpa den på Rusta för ca 40 kr, och nu har de slutat sälja den här i Bollnäs. Om någon vet var man kan köpa den så tar jag gärna emot tips! Som sagt; priset ligger runt 40 kr på affärer som t.ex. Rusta.

Betyg: 5 filurer!

Nu är ju detta mina åsikter och betyg utifrån hur de funkar på mig. Sen kanske de funkar annorlunda på andra människor :)

Kommentarer
Postat av: Eeelin :)

Jag tror vi har den på ICA :) hade förr iaf :p

2011-10-04 @ 18:34:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0