Matteprov

Imorse ringde väckarklockan 8.00. Då var det segt att gå upp, ska jag säga. Iallafall när man är van att gå upp när man vill (runt 10 brukar det bli då). Jag tycker det är extra svårt att kliva upp på morgonen när det är höst/vinter. När rummet är iskallt och täcket varmt - då vill man ju bara ligga kvar! Fast det är ju faktiskt skönt att gå upp "tidigt" för då får man så mycket mer gjort under dagen och man kan kanske slappna av på kvällen och känna att man har gjort någon nytta.

Som ni vet så tränade jag lite igår. Träningsvärken känns idag! Visste ni att man tränar magen när man hoppar hopprep? Det hade jag faktiskt ingen aning om förrän jag kände träningsvärken. Jag sa igår innan vi somnade "HOPPAS att jag har träningsvärk imorn!". Och det hade jag! Skönt. Då vet man liksom att träningen tog.

Om en halvtimme ska jag iväg på matteprov! Tredje gången gillt. Heja. Jag ska också överlämna en matte b-bok till Sandra som hon ska låna den här terminen. Man får väl dra på sig den mörkaste brunkrämen man har för att försöka komma upp i hennes Grekland-bränna (även fast hon skrev igår att den redan gått bort, men det tror jag inte riktitg på..).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0